Hoe lang duurt het doorgaans voor ik mijn zonnebrillen ontvang?

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van 2 verschillende zaken:

 • Verwerkingstijd: Orderverificatie, op maat maken, kwaliteitscontrole en verpakking. Alle bestellingen worden manueel door ons verwerkt, de producten worden nagekeken en verpakt. De verzending wordt aangemaakt en afgeleverd aan de verzendpartner binnen 24 uur nadat de bestelling is geplaatst. Doordat wij een lokale handel zijn, kan de verwerkingstijd in tijden van grote drukte iets langer in beslag nemen.
 • Levertijd: Hiermee bedoelen we de tijd die het kost om artikelen vanuit ons magazijn naar de bestemming te verzenden. De levertijd bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen., al is dit afhankelijk van de verzendpartner.

  Waar is mijn orderbevestiging?

  Controleer eerst of je bij het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Als dit niet het geval is, is de betaling waarschijnlijk niet doorgekomen en is de bestelling nog niet definitief bevestigd. In dat geval raden wij je aan om je bankrekening, paypal-rekening of creditcardafschrift te controleren of het aankoopbedrag is afgeschreven. Zo niet, probeer dan opnieuw je bestelling online te plaatsen. Als het geld van uw bank is afgeschreven en je binnen 24 uur nog steeds geen bevestigingsemail hebt ontvangen, neem dan zeker contact met ons op via Messenger of info@swayreign.com. We sturen geen aparte verzendingsmail. Je tracking-informatie wordt automatisch bijgewerkt bij verzending. Je kan je tracking informatie controleren op de Bestelstatus pagina. 

  Ik wil mijn bestelling annuleren. Hoe doe ik dit?

  Als je een bestelling wilt annuleren, neem dan meteen contact met ons op via info@swayreign.com en we zullen ons best doen om je te helpen. Wij proberen onze bestellingen te verwerken zodra ze binnenkomen, zodat onze klanten hun artikelen zo snel mogelijk ontvangen. Wij kunnen alleen bestellingen annuleren die nog niet zijn verwerkt. Daarna kunnen we geen annuleringen meer accepteren.

  Moet ik extra invoer- of douanekosten betalen?

  Voor België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk en Duitsland zijn er geen douane- of importkosten. Voor alle andere landen kan je ons mailen op info@swayreign.com om na te gaan of er voor jouw land douane- of importkosten gelden.. 

  Mijn zonnebril is niet geleverd?

  Kijk bij het bestellen goed na of je het correcte adres opgegeven hebt. We kunnen helaas geen terugbetaling aanbieden als het opgegeven leveradres niet correct is. Zodra een pakket naar jouw land is verzonden, wordt het doorgestuurd naar je lokale postdienst. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om beschikbaar te zijn om je pakket van de lokale postdienst in ontvangst te nemen. Als je je pakket niet tijdig afhaalt, kan het zijn dat je lokale postdienst beslist om het pakket terug te sturen naar de verzender. In dit geval kunnen wij geen terugbetaling voorzien. 

  Mijn bestelling is defect.

  Elke bestelling wordt grondig gecontroleerd door ons team voordat deze wordt verzonden, maar als één of meerdere zonnebrillen defect aankomen, stuur ons dan binnen 24 uur na ontvangst een e-mail met foto's van het beschadigde artikel. Wij zullen dan contact opnemen met verdere instructies. 

  Hoe retourneer ik mijn product?

  Wij hopen natuurlijk dat je straalt met je nieuwe zonnebril. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kan je geheel kosteloos retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via info@swayreign.com. Houd er rekening mee dat je 30 dagen de tijd hebt om een product te retourneren. 

  Kan ik mijn pakket volgen? 

  Bij verzending van je artikelen krijg je een volgnummer te zien op je Bestelstatuspagina. Houd er rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen kan duren alvorens je de tracking status van je pakket kan opvolgen. Als je trackinginformatie toch niet werkt, neem dan contact met ons op.